müziği değiştiremedim yalnız onu da öğrenicem zamanla uğraştım olmadı :)
devrem güzel olmuş eline sağlık . hakkını helal et seninkinden kopya çektim :) <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">...
Devrem ''Krşm'' Yok Devrem Var :) http://forum.ayyildiz.org/konu/forum-kurallar%C4%B1.63356/ Okursun .
Sağol devrem eksik olma :)
devrem çok sağol iyi kötü bi şekilde kurdum burdan sonra yapmam gereken bişey varmı [IMG]
tamam devrem indiriyorum vmware workstation 12 kurulu onda sıkıntı yok demi devrem :)
peki devrem ben kendi sitesinden indirmiştim bide senin siteden deniyim sağol teşekkür ederim
devrem sağol dediğim gibi 32 bit de kuruluma gecti ama bu sefer baska bir sorun çıkıyo karsıma iso olarak kuruyorum acaba ondan mı iso olarak...
Eline sağlık devrem gerçekten güzel anlatmışsın kafamızda bişeyler canlandı sonunda . html yi araba olarak düşünürsek css kaportası oluyor jawa...
Anladım devrem kurarken 64 bit hatası verdi benim pc 64 bit 4 ram var i5 kaliye 1 gb ram ayırdım 512 ile de calısıyomus sonucta 1 yeter...
Devrem kali kurucam ama versiyonlar kafamı karıstırdı birisi diyo debian birisi diyo kernel çok farkediyomu versiyon ?