Zaman geçer,teknikler değişir. Eskide kalan eskide kalır,teknoloji büyür. Ben de sana dediğim tekniklerle bilgisayar uzmanlarını götürdüm....
2019 Olacak neredeyse daha özgür düşünce düşünün,sosyal mühendisliği karşı tarafa yalanla rat yedirmeyi düşünmeyin,sosyal mühendislik aldatma...
Script,sistem tarafından artık algılanıyorsa hostingin kapanır ve paranı ancak müşteri hizmetlerini arayarak alabilirsin,tabi alabilirsen....
Çözdüm.
Komutanım,konu ile alakalı değil mazur görün; Google CTF'sin 'de FIRMWARE'yi geçemedim geçmeme yardım edebilir misiniz?
Panel gidik,bir şey elde edemezsin image yükleyebileceğin veya indeksi okutabileceğin alan yok.
Devrem T'İM yazmışsın (') kaldırabilir misin lütfen? Eline sağlık tam istediğim şekilde olmuş :)
Eline sağlık özel çalışma yapıyorsan; D0TR AYYILDIZ TIM diye çalışma yapabilir misin? Teşekkürler..
Kulaklarımda çınlanır; İzmirin dağlarında çiçekler açar...
Cookie Injector DOTR Script Code: (function (){ if(typeof this["cookieInjector"] == "undefined"){ cookieInjector = {}; }...
Hata kodu varsa hata kodunu söyler misin? Onun dışında exeli notepadda çalıştırabilirsin.
Exe formatına çevirebilirsin,exe nasıl çevirilir diye araştır.
Sorunu açık yazar mısın? Unity 3d gibi oyun programalama yazılımı projeler halinde oluşturabilirsin ama gelişmene bağlı,her yiğidin harcı değil...
Joomla panel'de ip koruması olabiliyor,adminin ipsinden farklı ip giremiyor. Birde listenin en başına sahte ekle,en azından sahtelerle,gerçekleri...
2. İsterseniz fonksiyon ekleyip log olarak da düşerebilirsiniz. Sizin php bilginize bağlı ben hepsini açıklarsam herkes bilir. PHP Bilen çözer.
Veriyi çekmiyorsunuz,tweetdeck'de ki kişinin hesabını kendine bağlama kısaca yetkilendirme üzerin de vuln bulunmuştur. Tepe tepe kullanın.
Twitter Vuln D0tr Devrelerim,yaptığım araştırma sonrası tweetdeck'i zararlı bir scripte dökebileceğimizi anladım. Bilirsiniz ki iframe kabul...
Açık kapatılmıştır,denemedim ama ocak'da video atılmış. Facebook ekibi hızlı çalışır.
Twitter Script - D0TR İlk Sürümüdür,Geliştirilecek. Kodlayan; D0TR Editlenirse lisans 1 gün içerisin de iptal olur. Sorunları buraya...