inşallah devrem
2020 yılında pek çok tatsız şey meydana geldi [MEDIA] peki ya 2021 nasıl olacak ön görüş 1)tam hatırlamıyorum ama avusturalyada yeni salgın...
eline sağlık devrem ama birkaç tane daha var safervpn: [IMG] bitdefendervpn: [IMG] cyberghost: [IMG] surfshark: [IMG] protonvpn: [IMG]...
hayır devrem bunu not defterine yazıp .bat olarak yapman lazım
size 2 ipucu vericem umarım bulursunuz 1. soru ipucu: zoom 2. soru ipucu: ne kadar çok o kadar iyi
devrelerim lütfen 1. soruya iyi bakın doğru cevabı bulursunuz 2. soruda ise sadece biraz düşünmeyle bulabilirsiniz
[IMG] bu ilkiydi mail yoluyla arkadaşım bana yolladı 2. ise resimli değil (şıklı) iki sıfır iki dört a) 2024...
' kendinize düşman aramayın ve unutmayın ki düşmanlarınız her zaman yakınlarınızdır ' xed
Virüsün Başını Küçükken Ezeceksin.. hackini hacklenene göre uzat Acele trojana polis karışır. Hak yiyen hack yer. su içen porta exploit dokunmaz....
paşam ama bu son soruyla ilgili aklıma bir şey takıldı nasıl oluyorda başka bir ülkenin sitesinde türklerle ilgili şifreli yazı oluyor bu benim...
Dalhem County Geçidi 57
paşam sanırım çözdüm ama emin değilim
devrem ben bu konuları bilmiyorumda nereden öğrenebilirim
öncelikle devrem anon----s hep illegal işlerle uğraşıyor ve orada ceza sistemi varmı yokmu onu nereden biliyorsun onlardanmısın yoksa hatanı...
beğendiğinize sevindim devrelerim
evet olabilir ama youtubede birsürü öyle video var youtube ise bunları eğlendirici video sayıyor
kardeşin sana e postaları vermesini söyle tek tek e postlara gir oradanda direk kanallara
devrem aramıza hoş geldin benimde bir kanalım var istemediğim videoları düzenleden siliyorum sende öyle yap sil eğer yapamassan internetten...
asla atasözlerimizle dalga geçmek amaçlı değil sadece komiklik olsun diye yazdım
iyi günler devrelerim geçen sene yazdığım hack atasözlerini buldum komik olanlarıda var Dos yapar Windows Övünür Hacker hacker’ın FSO...