konun ne ise o forum'a girip "konu aç" butonuna basman yeterli devrem.
teşekkürler devrem, iyi forumlar.
çok teşekkür ederim devrem, tabi linki değiştirilebilir kısaltılabilir bir hale getirirsek daha inandırıcı olur oda korsan tarafın sosyal...
teşekkür ederim devrem, bu aracı discord arkadaşlarımla birlikte tekrardan yazmışta olsak bize ait olmaz tabi, iyi forumlar.
Bana ait değildi devrem, tekrardan türkçeleştirdim hataları vardı onları düzelttim sonuç bu.
iyi forumlar devrem.
İyi forumlar devrem, internetin yavaş ise şüpheye kapılma ha tabi tedbir almakta gerekiyor, linux işletim sistemi mevcutsa ağını izleyebilirsin,...
haklısın devrem, çalışma mantığı ngrok veya farklı bi serverden oluşturulan bağlantıyı kurbana atıyoruz, benim o linki açmama sebebim video'da...
Phishing; Phishing “Password” (şifre) ve “Fishing” (balık avlamak) sözcüklerinin birleştirilmesiyle oluşturulan ve Türkçe’ye oltalama (yemleme)...
anakart'ın olmadan ses kartını nasıl yükleyeceksin ki devrem tam anlamadım ben.
yanlış anlama devrem kötülemek gibi bir niyetim yok, sadece kodların yanlış olduğunu söylüyorum baktığımda bir çok kod yanlış, özellikle kodları...
Realtek'in hangi sürümü ses kartının modelini öğrenmek için "cpu-z" indirip bana modelini söyler misin?
Ethernet'in bios veya windows ile ilgisi yok ethernet'in modelini verir misin?
Ethernet adaptör'ün anakartın ile ne ilgisi var? devrem hata nedir resimi bir daha atar mısın gözükmüyor.
Kodlar doğru değil, kodları kullanmak için kopyalayanlar hata ile karşılaşacak.