Yakın gelecekte hayatımızda büyük değişikliklere neden olacağı söylenen kuantum bilgisayarlar, teknolojik devrimin en önemli yapıtaşlarından biri....
Blueborne olarak bilinen atak vektörüyle birlikte, yamalanmamış milyonlarca mobil telefon, bilgisayar ve internet bağlantısı bulunan cihazı...
çok iyi bir paylaşım eyvallah devrem
sağolasın devrem işime yaricak)
eyvallah devrem.ben iyi bir kaynak bulamadım onun için senden sordum sen daha iyisin bilirsin diye)
Tp-link ADSL2+ de 300MbpsTD-W8961N
Selamun Aleykum devrelerim bir konuda sorum olcaktı.Benim modeme bağlanan cihazları nasıl göre bilirim?
Drown Zafiyeti (CVE-2016-0800) SSL/TLS protokolünde bulunan bu zafiyet sayesinde şifrelenen network trafiğinin dinlenmesi mümkün oluyor. Internet...
Benim ilk önce korunma yollarını öyrenmem gerek.Çünki acemi olduğum için çabuk avlana bilirim.Şöyle yani ilk önce bilgisayarımı iyi korumak...
Haklısın devrem benimçin biraz zor online olarak öyrenmek.Etrafımda bu konularda usta birisi yok yardımcı olacak.Başarmam için sabr ve azimli...
eyvallah devrem senin paylaştığın konular kadar olmasada ) böyle hacklar yapmak imkansız geliyor bana öğrenmek baya zamanımı alacak nasıl...
Man-in-the-middle attack ( Türkçe: Aradaki adam saldırısı veya Ortadaki adam saldırısı), bir network üzerinde kurban bilgisayar ile diğer ağ...
SELAMUN ALEYKUM DEVREM BEN BİR UYGULAMA VE YA BİR OYUN YARATMAK İÇİN HANGİ WEB DILLERINI KULLANMAM GEREK?
nereden başlayacağımı bilmiyordum çok yardımcı oldu devrem ellerine sağlık