Buradaki işlemi yaptım "gnome-tweak-tool zaten en yeni sürümde " Diyor bır degısıklık olmadı. gnome 3.30.1 sürümü var şuan en son sürüm diyor...
[IMG] [IMG]
Selamün aleyküm , Bilgisayarımın sistemine kali linux kurulu yani tek işletim sistemim linux sanal pc'de kullanmıyorum. Kali linux kullanırken...
Son güncellemelerde sıkıntı var sanırım Yeniden kalinin son versiyonunu indirdim kurdum ve Update-Upgrade Güncellemelerini yapmadım Direk...
Ya scapy'de veriyor sanırım çözemedim bir türlü scapy sorunu olduğunu düşünüyorum ama bulamadım nasıl çözeceğimi
sudo apt-get install python-scapy Yazınca sudo apt-get install python-scapy Reading package lists... Done Building dependency tree...
Söylediklerinizi yaptım "update" komutu hatasız çalıştı sağolun Fakat "upgrade" komutunu çalıştırırken şöyle bir hata aldım bu sefer Processing...
Dediğinizi yapmak istediğim zaman kaydederken "can't open file write " Hatası veriyor Birde Ufonet çalıştıracağım zaman ise "sudo python...
Bu arada sanal bilgisayar kullanmıyorum kendi laptobumun sistemine kuruludur Cyborg Hawk ve tek işletim sistemi olarak kullanıyorum.
Selamün aelyküm Cyborg Hawk'ı bilenleriniz bilir bilmeyenler için; Hacker ve siber güvenlik uzmanları için en son araç koleksiyonuyla dizayn...
Kendı programımı yapmak istediğim zaman bununla ilgili forumda gerekli konular var ben AYT Programları kısmının erişim taviziyle ilgili bir konu...
Evet devrem biliyorum bu yüzden açtım konuyu yazımı bir daha okursan sorduğum ve talep ettiğim, yetkililer tarafından cevap bulması için sordum.
AYT Programlarına neden erişim sağlıyamıyoruz Bazı hack çalışmaları için; Brute Force, sql injection, arama motorları, dork makerlar, Panel...