1. Ayyıldız Tim forumu Hariç Hiç Bir şekilde Rütbeli Oldugunu İddaa edenlere inanmayınız..⠀ Ayyıldız Tim Adına Sizden Bilgi Belge TC Kimlik Vb Evrak İsteyenlere Asla Bilgilerinizi Vermeyiniz.

İndex Yapma Ve Uygulama Eğitimi

'Web Hacking ve Güvenlik' forumunda LowLeery tarafından 25 Nisan 2020 tarihinde açılan konu

  1. LowLeery Guest

    • Guest
    Katılım:
    22 Nisan 2020
    Mesaj:
    10
    Alınan Beğeniler:
    10

    Özel Mesaj
    İlk Önce Herkeze Selamun Aleyküm Devrelerim,Komutanlarım ve Paşalarım.
    Size Bugün Web Sitesi Hackleyip "index" Nedir Bilmeyen Yapmayı Bile Bilmeyen Yani Yeni Başlayan Arkadaşlar İçin Yazıyorum Şimdiden Okuduğunuz İçin Teşekkürler.
    .
    1-) ilk Önce Masaüstünüzde "Yeni Metin Belgesi" Açın.
    Sonra Yapmanız Gereken "index" Yazısı Tabiki Basit Birşey .
    Şimdi En Basit Bi İndex yazalım.
    Örneklendirerek Biçimlendirecem.
    2-)
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>

    </head>
    <body>
    <center><h1>Hacked By "LowLeery"</h1></center>
    <center><h3>#LowLeery</h3></center>

    </body>
    -----------------------------------------------------------
    Hacked By LowLeery Yazan Yere Kendi İsminizi Veya Kullanıcı Adınızı Yazabilirsiniz Ayretten "#LowLeery" Yazan Yere Kendi Kullanıcı adınızı vb. Şeyler Yazabilirsiniz

    3-) Şimdi Geldik Teste.
    İlk Önce Metin Belgesini Farklı Kaydet Diyip Bi İsim Yazın. İsmin Sonuna ".html" Eklemeyi Unutmayın
    Evet Ekledikten Sonra Masaüstüne gelicek Açın ve Google vb. Tarayıcılarda Testedin

    4-) En kötü yanı resimli anltamamam. İlk önce elinize bir sitemi geçti ? Admin hesabına girin Admin Panelinden Appearance>Editor>index.php Diyip CTRL+A Yapıp hepsini
    Silip İndexsinizi Yapıştırın.
    İndexte Olmazsa Yine Aynı Appearance>Editor>header.php Diyip yapabilirsiniz.
    Olmazsa Çeşitli Kaynaklardan Araştırabilirsiniz
    Şimdi Ben Resimli Şekil "index" Yapıcam Diyorsanız çeşitli Uygulamalar Var Mesela Örnek Veriyim [Web Page Marker]
    Web Page Marker'da "index" Sinizi Yaptıktan Sonra Komutlar Şunlar F5>CTRL+U>CTRL+A>CTRL+C Dir Yani F5 İle Kontorl Edersiniz CTRL+U İle Bizim Basit Yazdığımız "index"
    Komutunun Daha iyi Yani Tasarım Açısından Onu Görürsünüz Sonra Kodları kopyalayıp metin belgesine yapıştırıp .html ile kontrol ede bilirsiniz.

    Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim!
    Saygılar...
     
    Bormet, turkinfaz, StarySky ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  2. neytralzone Guest

    • Guest
    Katılım:
    1 Kasım 2019
    Mesaj:
    4
    Alınan Beğeniler:
    3

    Özel Mesaj
    merhaba devrem ben boyle bir index yapdim ilk seferde nasil kullana bilirmiyim
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
    <title>Untitled</title>
    <meta name="generator" content="Web Page Maker (unregistered version)">
    <script src="file:///E:/Parrot Os/Web Page Maker/Component/javascripts/ac_activex.js" type="text/javascript"></script>

    </head>
    <body bgColor="#000000">
    <div id="image1" style="position:absolute; overflow:hidden; left:276px; top:0px; width:638px; height:493px; z-index:0"><img src="file:///C:/Users/OK/Desktop/index icin resimler/giphy.gif" alt="" title="" border=0 width=638 height=493></div>

    <div id="image2" style="position:absolute; overflow:hidden; left:152px; top:43px; width:0px; height:0px; z-index:1"><img src="C:\Users\OK\Desktop\index icin resimler\??? ???????? (1)" alt="" title="" border=0 width=0 height=0></div>

    <div id="image3" style="position:absolute; overflow:hidden; left:0px; top:4px; width:263px; height:177px; z-index:2"><img src="file:///C:/Users/OK/Desktop/index icin resimler/images (3).jpg" alt="" title="" border=0 width=263 height=177></div>

    <div id="image4" style="position:absolute; overflow:hidden; left:935px; top:2px; width:289px; height:177px; z-index:3"><img src="file:///C:/Users/OK/Desktop/index icin resimler/images (3).jpg" alt="" title="" border=0 width=289 height=177></div>

    <div id="embed1" style="position:absolute; overflow:hidden; left:447px; top:505px; width:300px; height:70px; z-index:4">
    <script type="text/javascript">
    AC_AX_RunContent("id","embed1","width","300","height","70","autostart","true","src","file:///C:/Users/OK/Desktop/index icin resimler/Ayyıldız Tim - Çırpınırdın Karadeniz Bakıp Türk' ün Bayrağına ! .mp3");
    </script>
    <noscript>
    <embed src="file:///C:/Users/OK/Desktop/index icin resimler/Ayyıldız Tim - Çırpınırdın Karadeniz Bakıp Türk' ün Bayrağına ! .mp3" width=300 height=70 autostart="true"></embed>
    </noscript>
    </div>


    </body>
    </html>
     
    Orion-Pax bunu beğendi.
    • Guest
    Katılım:
    6 Mayıs 2018
    Mesaj:
    16
    Alınan Beğeniler:
    20

    Özel Mesaj
    file:///E:/Parrot Os/Web Page Maker/Component/javascripts/ac_activex.js
    file:///C:/Users/OK/Desktop/index icin resimler/Ayyıldız Tim - Çırpınırdın Karadeniz Bakıp Türk' ün Bayrağına ! .mp3
    file:///C:/Users/OK/Desktop/index icin resimler/images (3).jpg
    C:\Users\OK\Desktop\index icin resimler\??? ???????? (1)
    file:///C:/Users/OK/Desktop/index icin resimler/giphy.gif
    Devrem İndexine Kendi Pc'n Üzerinden Resim Ve Müzik Atmışsın Bu İndexi Hacklediğin Bir Siteye Atarsan Resimler Ve Müzik Çalışmaz Haberin Olsun
     
    Orion-Pax bunu beğendi.
  3. ByLastKinG Atıldı

    • Guest
    Katılım:
    16 Ağustos 2016
    Mesaj:
    1,215
    Alınan Beğeniler:
    694

    Özel Mesaj
    Atmasına gerek yok zaten admin panelinde, page editler'de, seçilen bir nesnenin kod hali zaten ekleniyor.

    <video width="400" controls>
    <source src="example.mp4" type="video/mp4">
    </video>

    @neytralzone deneyebilirsiniz.
     
    Orion-Pax bunu beğendi.
    • Guest
    Katılım:
    6 Mayıs 2018
    Mesaj:
    16
    Alınan Beğeniler:
    20

    Özel Mesaj
    Admin Paneline Erişemezse Nasıl İNdex Atıp Siteyi Kapatıcak Müzikler Yok Fotolar Yok İlla Admin Panelinden Hacklemeye Gerek Yok Bende Bir Sürü Site Kapattım Hemde Admin Paneline Erişim Sağlamadan Sen Kendini Garantiye Al Düzgün Bir İndex Hazırla Erişim Sağlayamazsan Siteye İndexi Atarsın En Azından Saldırıyı Kim Yapmış Görürler. neytralzone
     
    Orion-Pax bunu beğendi.
  4. AKU7 Guest

    • Guest
    Katılım:
    19 Mayıs 2020
    Mesaj:
    68
    Alınan Beğeniler:
    117

    Özel Mesaj

    Devrem kodunda herhangi bir syntax hatası yok, yani çalıştırmak istediğinde düzgün şekilde çalışır.
    Görselleri kendi bilgisayarının konumundan değil de internetteki URL'leri ile yerleştirsen daha sağlıklı olur, bazı admin panelleri bu şekilde ki görselleri kabul etmez, panele girip görseli yükleyip URL kopyasını alman gerekir, her panelde bununla uğraşmamak için en stabil ve en doğru yöntem URL kullanmaktır.
    Diğer bir husus ise yine stabilite ile ilgili; görsel boyutları ve konumlandırmaları pixel olarak vermişşin, verdiğin ölçüler senin bilgisayar ekranında gayet güzel çalışabilir ama daha küçük daha büyük bir ekran ölçüsünde doğru çalışmaz, bunun önüne geçmenin en kolay yolu; ölçüleri px olarak değil % olarak vermendir, boyutları yüzdelik olarak verirsen her bilgisayarda aynı ölçeği elde edersin.
     
    Orion-Pax bunu beğendi.
  5. ByLastKinG Atıldı

    • Guest
    Katılım:
    16 Ağustos 2016
    Mesaj:
    1,215
    Alınan Beğeniler:
    694

    Özel Mesaj
    Aleyküm selam, devrem. Yeni katılmışsın aramıza hoşgeldin, ancak forumda aramalar kısmına kurallar yazarak yada biraz forumda inceleme yaparak kuralları öğrenebilirsin.
     
    Orion-Pax ve Vatanakurban bunu beğendi.
  6. Vatanakurban Guest

    • Guest
    Katılım:
    4 Eylül 2020
    Mesaj:
    3
    Alınan Beğeniler:
    4

    Özel Mesaj
    Allah razı olsun devrem iki gündur uğraşıyorum
    Tekrar dediğin gibi yapayım
     
    Orion-Pax bunu beğendi.
  7. ByLastKinG Atıldı

    • Guest
    Katılım:
    16 Ağustos 2016
    Mesaj:
    1,215
    Alınan Beğeniler:
    694

    Özel Mesaj
    Orion-Pax bunu beğendi.
  8. Vatanakurban Guest

    • Guest
    Katılım:
    4 Eylül 2020
    Mesaj:
    3
    Alınan Beğeniler:
    4

    Özel Mesaj
    Saol devrem
     
    Orion-Pax bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş